Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koncerty pro mé žáky

  

Pro všechny své žáky pořádám pravidelně společné koncerty.

 

Cítím to jako nezbytný doplněk k výuce. Je to nejlepší způsob, jak bojovat s trémou. To není možné nacvičit ve třídě.

 

Mí žáci mají tuto aktivitu jako bonus k výuce zcela zdarma.

 

Koncerty žákům nahrávám. Jednak je to pro ně cenná památka,

jednak společný rozbor videozáznamu pomáhá žákům

uvědomit si některé chyby a tím se ještě víc zlepšovat.

  

Pro žáky, kteří tvoří vlastní hudbu, pořádám sólové koncerty.
    
  

 


    


    
Diskusní fórum
přemístěno sem: 

Níže už přidávat příspěvky nelze. Nové dotazy pište na nové stránky Pěvecké poradny.

   

   

Aktuální informace o mě hledejte na mém novém webu:
www.lukasjindra.cz

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Nováčci,nebojte se!

(David G., 2. 11. 2007 20:34)

Ten,kdo bude zpívat poprvé,absolutně nemějte obavy,protože ostatní jsou strašně ohleduplní,chápou trému,protože ji mají uplně všichni!!(bez vyjímky!)Každej z nás,kdo tam bude zpívat,bude vyklepanej,jak to bude možný,sice někdy méně někdo více,ale to už jde potom o seběvědomí.
VŠICHNI,kdo chodíme k Lukášovi,UMÍME ZPÍVAT''A proč?No protože je Lukáš uplně supr učitel a přesvěčí a povzbudí každýho,že zpívat prostě umí ;) Díky Lukáši!!!

Tak to má být

(Alenka, 19. 5. 2007 8:46)

Ahoj Lukáši, oplácím návštěvu návštevní knihy a těší mě krásné ohlasy na koncert v Salmovský. Myslím, že máš dar povzbuzovat a být pozitivní a to je moc fajn a není to (aspoň v Čechách :-) zas až tak obvyklé. Tak se toho drž!

Bezva

(Mamka Věrka, 17. 5. 2007 14:21)

Pane učiteli, děkuji Vám i Vašim svěřencům za perfektní zážitek - koncert v Salmovské. Oceňuji Vaši práci a vystoupení všech. Bezva: Jen tak dál!!!

díky

(Tereza, 16. 5. 2007 14:55)

Ahoj Lukáši,
jsem z toho včerejšího koncertu děsně nadšená!!! A jsem šťastná, že jsem mohla být součástí nejpovedenějšího koncertu!!! Byla jsem po tom koncertě tak mimo, že jsem Ti zapomněla poděkovat..Ty máš na tom všem totiž velikou zásluhu! Ale jak jsem se posléze dozvěděla, tak moje rozjařená matinka a její kamarádka Ti poděkovaly taky :-) Nicméně, opravdu super koncert! Tréma byla předtím, ale pak opadla. Bála jsem se, že to psychicky nezvládnu, ale po včerejšku mám pocit, že ta tréma se dá opravdu odbourat, alespoň na zdravou hladinku :-)

Dobrej zážitek

(Lucka, 16. 5. 2007 13:09)

mě se tam taky moc líbilo... i přes trému si myslim že jsem to zazpívala celkem dobře... A i kdybych to zazpívala špatně, jsou tam fajn lidi, kterejm to stejně vadit nebude...

Supr podvečer!

(Michaela, 16. 5. 2007 11:44)

Jako budouci žák jsem byla moc zvědavá na výkony zpěváčků, tak jsem v úterý dorazila do Salmovské. Moooc se mi to líbilo, obdivovala jsem všechny, vím, jaké to jsou nervy veřejně vystoupit! Teď jen doufám, že budu po čase umět taky tak krásně zpívat a pobavit ostatní:-)